Specialistische reiniging

Wat kunnen wij bieden?

  • Reiniging olievervuiling
  • Hoge Druk reiniging tot 3000 bar
  • Reiniging in de voedselverwerkende industrie

Olievervuiling

U kunt bij ons terecht voor het reinigen van olielekkages, (gas)motoren, WKK ruimtes enzovoort… Voor deze werkzaamheden maken wij gebruik van een olie extractiemiddel verdund met water zodat er met een minimale hoeveelheid water een maximaal resultaat kan worden behaald. Dus een hogedrukspuit is vaak niet nodig. Dit is gunstig omdat al het water afgevoerd dient te worden  als olie vervuild water.

 

Hoge Druk Reiniging

Bij het reinigen maken wij veel gebruik van stoom en hoge druk installaties. Mogelijk tot 3000 bar! Op locatie. Hierdoor kunnen wij reinigen met een minimum gebruik van schoonmaakmiddelen, om het milieu zo min mogelijk te belasten.

 

Reiniging in de voedselverwerkende industrie

Hartclass BV heeft al jarenlang ervaring in reiniging in de voedselindustrie.

Zodra er met levensmiddelen wordt gewerkt zijn de condities voor het schoonmaken anders dan in de overige industrieën. Hygiëne is van hoog belang. Hiervoor bezitten wij de juiste middelen. Van werkmateriaal tot speciaal aangepaste werkkleding. Hartclass BV kan het u bieden!

Wij zijn op de hoogte van de geldende regels in de voedselverwerkende industrie en passen ons continue aan aan de wijzigingen hierin.

Heeft u nog vragen of staat wat u zoekt niet op onze website? Neem contact met ons op! Wij kunnen een offerte voor u maken.

Schoonmaken machine in voedselverwerkende industrie.
Schoonmaken machine in voedselverwerkende industrie.