HARTCLASS B.V.

Over ons

Over ons

 

Geschiedenis

hartclassBij ons familiebedrijf zit schoonmaken in het bloed. Sinds de oprichting in 1961 is er voornamelijk schoongemaakt op schepen en in de olie-industrie. Hier komt de naam Hartclass dan ook vandaan. Vroeger werd dit werk aangeduid met de naam 'classificeren'. Dit gecombineerd met de familienaam Van 't Hart gaf de naam Hartclass. In de loop der jaren veranderde de werkzaamheden naar schoonmaakwerk in de voedselindustrie en in energiecentrales voor grote internationale opdrachtgevers. Dit op locaties door heel Nederland. Sinds 20 jaar zijn wij VCA gecertificeerd om aan alle eisen te kunnen voldoen.

.

 

 

Toekomst

jubileumNa ruim 60 jaar hebben wij besloten om mee te gaan in de energietransitie en ons volledig te gaan richten op het schoonmaken van zonnepanelen. Dit onder het motto: wél groene energie, géén groene panelen! 

Sinds wij zijn begonnen met het reinigen van zonnepanelen zijn wij ons steeds meer gaan specialiseren in het reinigen van grote pv installaties. Op industriële daken, staldaken, in velden en drijvend. Wij hebben een groot aantal machines waarmee wij alle type installaties kunnen schoonmaken. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot specialisten in het reinigen van grote zonneparken.

Link artikel: Solar Magazine - Reinigingsbedrijf Hartclass viert 60-jarig jubileum

Link artikel: Solar Magazine - Miranda Kok over reiniging zonnepanelen: ‘Samen de beste weg zoeken naar maximaal rendement’

 

Het team

teamMet een zeer gemotiveerd team gaan wij graag alle uitdagingen aan. Kwaliteit vinden wij erg belangrijk. Natuurlijk is er ook aandacht voor het veilig werken. Afhankelijk van de grootte van het zonnepark komen wij met één of meerdere operators. Alle medewerkers hebben veel ervaring met het reinigen met robots. En weer of geen weer, wij reinigen het hele jaar door.

 

 

 

Waar vind u ons?

Hartclass B.V. - Google Maps

Wij zijn gevestigd in Krimpen aan den IJssel. Een dorp onder de rook van Rotterdam. Wij maken zonnepanelen schoon door heel Nederland. Uiteraard behoren delen van België en Duitsland ook tot de mogelijkheden.

Klik hier voor het opvragen van een vrijblijvende offerte en/of onze contactgegevens.

 

 

 

 

Uw zonnepanelen laten reinigen? Wij doen het graag. Veilig, snel én effectief.

×